Welkom bij Tamanes Software

 
Tamanes Software is aktief vanaf maart 2000, en is gespecialiseerd in het maken van computerprogramma's in MicroSoft Visual C++, MicroSoft C#, MicroSoft Visual Basic, en MicroStation Development Language.

Verder heeft Tamanes Software ervaring in landmeetkundige programma's. Het heeft veel opdrachten gedaan voor Fugro-Inpark B.V., een groot Nederlands ingenieursbureau, en voor Fugro Aerial Mapping B.V. In deze projecten is een groot aantal verwerkingen geprogrammeerd op het gebied van landmeetkunde en vastgoedregistratie.

Tamanes Software is gevestigd in Juigalpa, in het centrum van Nicaragua. Dat deze lokatie nogal ver af ligt van waar de programma's gebruikt worden is tegenwoordig geen enkel bezwaar meer, in deze tijd van internet. Ook het eventuele tijdsverschil met de gebruikers is niet altijd een nadeel; er is zodoende vaak wat extra tijd om een produkt te perfektioneren voordat de ander, aan de andere kant van de aardbol, wakker wordt.

Ook al is de 'werkplaats' enigszins rommelig van karakter, Tamanes Software weet dat het gaat om de inhoud van de produkten, dat iedere puntkomma telt in de wereld van de software, en dat een extra test nooit kwaad kan.

De naam Tamanes komt van een oude legende.